Werken bij

Begeleider:
P8222743
Als begeleider krijg je de leiding over een groep van 8 tot 12 kinderen. Tijdens het kamp ben jij een voorbeeld, een trainer en het aanspreekpunt voor deze kinderen. Het is de bedoeling dat jij de kinderen drie dagen lang motiveert en activeert zodat ze een onvergetelijke tijd krijgen.
Verder ben je samen met het team van begeleiders verantwoordelijk voor een goed verloop van het programma, de locatie en de materialen.
Informatie krijg je op de opleidingsdag en tijdens het kennismakingsgesprek.

Om het kamp een zo groot mogelijk succes te maken zal het kamp onder begeleiding komen te staan van ervaren spelers, speelsters en hoofdklasse hockeyers.
Zij geven trainingen die gecoördineerd worden door professionele begeleiding.
Naast de begeleiders is er ook een heel medisch team aanwezig die voor uw kind klaar staan!

Ben jij 17 jaar of ouder en ligt jouw passie bij hockeyen en gezelligheid, dan is werken voor Hockey Internationals zeker wat voor jou!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, creatieve en sportieve hockeyers die deze zomer ons team van begeleiders willen komen versterken.
Het is belangrijk dat je het leuk vindt om met kinderen te werken en dat je inzet 100% is.

Als begeleider op een van onze hockeykampen is het belangrijk dat je goed kan werken in teamverband en om kan gaan met de verantwoordelijkheden die je krijgt. Ervaring met training geven, hockeykampen of een sportopleiding is een pré.

Om de kwaliteit van onze hockeykampen te waarborgen draai je als begeleider minimaal 2 kampen mee en als coördinator minimaal 3.
Dit doen wij zodat je de ervaring die je het 1e kamp hebt opgedaan mee kan nemen naar het volgende kamp.

Zodra jij je bij ons team van begeleiders hebt aangemeld nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.
Dit gesprek zal plaats vinden bij ons op kantoor of op een locatie bij jou in de buurt.
Nadat wij jouw aanmeldingsformulier hebben ontvangen nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Om het makkelijker te maken voor jou als begeleider of coördinator hebben wij een opleidingsdag gepland.
Deze dag is verplicht! Waar en wanneer deze dag precies zal plaatsvinden is nog niet bekend.

*Ben jij 20 jaar of ouder dan is er een verklaring omtrent het gedrag (VOG) vereist!

IMG_3668De minimale leeftijd voor coördinatoren is 20 jaar en het is verplicht om een verklaring omtrent het gedrag (VOG) te hebben. Als coördinator heb jij onder andere de verantwoordelijkheid om het programma (trainingen, materialen, horeca en accommodaties) goed te laten verlopen en om de begeleiders te stimuleren en te motiveren. Je zorgt voor een goede taakverdeling onder de begeleiders en voor een evaluatie aan het einde van de dag om zo de verbeterpunten voor de volgende de dag aan te geven.
Meer informatie krijg je op de opleidingsdag en tijdens het kennismakingsgesprek.

DSC_5329De coördinator wordt op kampen met meer dan 40 deelnemers ondersteund door een veld coördinator. De veld-coördinator houdt de velden in de gaten en is verantwoordelijk voor een goed verloop van het programma.

Ben je nog 15 en wil je toch graag bij ons team horen, dan is er voor jou de mogelijkheid om je aan te sluiten bij het promotieteam.Lieke van Wijk_1925Als lid van het promotieteam ga je langs bij hockey verenigingen, scholen en evenementen om te flyeren. Het is belangrijk dat je als lid van het promotieteam een leuke en sportieve uitstraling hebt en dat je enthousiast bent over onze hockeykampen. Jouw uitstraling is namelijk ook onze uitstraling naar de ouders en kinderen!

Wilt u werken bij ons? Neem dan contact met ons op doormiddel van dit formulier: Contactformulier