Clinics

Hockey Internationals organiseert in samenwerking met 1.2.3.hockey! TechPitch clinics, voor alle hockeyclubs in Nederland. Dit doen wij samen met tophockeyers en topcoaches van het hoogste niveau. Wij werken met (jeugd) hockey internationals en Jong Oranje spelers. Onze methode laat hockeyers met veel plezier leren tijdens onze een clinics en zij blij en tevreden naar huis gaan.

Schrijf je nu in voor de Indoor TechPitch Clinic bij VHC Twello!

Op 3 januari 2019 organiseren we de 1.2.3.hockey! TechPitch Indoor Nieuwjaars Clinic op VHC Twello. Tijden:

09.30                         Inloop D- en E-jeugd
10.00 – 13.00            Clinic voor de D- en E-jeugd

12.30                         Inloop A-, B- en C-jeugd
13:00 – 15:30            Clinic voor de A-, B- en C-jeugd.

15.30                         Inloop Senioren
16:00 – 18:00          Clinic voor Senioren

Wij hebben de zaal van 09:00 uur tot 18:00 uur tot onze beschikking. Je kunt je opgeven voor de ochtend- en middag clinic. Keepers kunnen zich ook opgeven voor de clinic!

Ook interesse in een 1.2.3.hockey! TechPitch Clinic op jouw club?

Heeft u interesse in een 1.2.3.hockey! TechPitch Clinic op uw club? Neem dan contact met ons op, voor een persoonlijk gesprek. Dit kan via info@hockeyinternationals.nl

Een basis-clinic duurt ongeveer 4 uur en er kunnen ongeveer 100 kinderen aan deelnemen. In overleg kan de clinic verder uitgebreid worden. Alle materialen worden door de organisatie van Hockey Internationals zelf meegenomen. De inhoud van de clinic is dus afhankelijk van het niveau van de deelnemers maar wat aan bod kan komen zijn o.a.:

Bij de clinics heeft Hockey Internationals assistentie nodig van een zestal clubleden (heren of dames) om de oefeningen in goede banen te leiden. Zo kan een hockey international zijn/haar aandacht maximaal verdelen over de deelnemers wat ten goede komt van het enthousiasme en het hockey van de deelnemers. Na afloop van de clinic is het de bedoeling dat iedereen een geweldige superdag heeft gehad en er als hockeyer ook nog beter van is geworden. Ongeacht of je nu jong of al wat ouder bent.