In samenwerking met

123 Hockey FC

Welkom bij 1.2.3.hockey! TechPitch methode

Uniek
Deze trainingsmethode is simpel, effectief en aantrekkelijk voor kinderen en jeugd. Daarbij geldt altijd het uitgangspunt dat het leidt tot spelvreugde, creativiteit, vertrouwen en overtuiging op het veld. Dit maakt 1.2.3.hockey! uniek.

Tweede natuur
Wat kinderen vandaag leren vergeten ze niet. 1.2.3.hockey! helpt kinderen en jeugd bij het ontwikkelen van automatisme en hun tweede natuur. Zo kunnen ze intuïtief reageren op situaties in het hockeyspel. Pedagogisch en didactisch worden zij met deze methode uitgedaagd in hun motorisch leren. Het goed beheersen van vele technieken leidt ertoe dat zij met plezier en vertrouwen overtuigd zijn van hun kunnen. Dit stralen zij uit op het veld!

De methode ‘tussen de oren’
Een nieuwe techniektraining introduceren vraagt enige inspanning van de technische commissie, trainers en coaches. 1.2.3.hockey! zorgt ervoor dat iedereen weet wat de methode inhoudt, hoe de trainer de methode kan toepassen, wat de hockeyer leert en hoe dit functioneel te maken is tijdens het spel op het veld.

Er zijn verschillende manieren om de methode op jouw club te implementeren, wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

1.2.3.hockey! presentatie op jouw club?
De 1.2.3.hockey! methode biedt een uitgelezen kans voor clubs om hun kader op te frissen en te enthousiasmeren. Vaak begint dit met een presentatie (veelal in combinatie met een introductietraining) aan bestuur, technische staf en/of trainers/coaches. Heb je  interesse in een presentatie op jouw club? Mail naar info@hockeyinternationals.nl of vul dit formulier in.

Clubs en verenigingen kopen niet wat we doen! Clubs en verenigingen kopen waarom we het doen!

Ik loop al enige tijd mee in het hockeywereldje, maar wat schetst mijn verbazing steeds maar weer?

Als ik aan een kind/hockeyer vraag….

Hoe lang hockey jij?
Standaard antwoord is dan 7 tot 10 jaar.

Wat voor technieken kun je allemaal?
“Ik kan goed slaan! Ik kan een dummy! Ik kan ook een indian dribble!

Kun je ook een backhandslag?
Nee, niet echt!

Hoezo niet echt?
Ik weet niet hoe het moet.

En kun je fijne technieken laten zien?
Ik weet niet wat je bedoelt met “fijne technieken”

Geloof je dat ik jou binnen 5 a 10 minuten 18 hockeytechnieken aan kan leren?
Eh…. ja hoor! Of dat moet ik zien!

Na deze 5 a 10 minuten hebben ze plezier als nooit tevoren.

Wat ik ook meer en meer en vaker te horen krijg is… In al die jaren dat ik training heb gehad, heb ik nog nooit zoveel geleerd in zo’n korte tijd.

Boodschappen
Boodschappen doen bij 1.2.3.hockey! is iets kopen wat je nodig hebt en waar je daadwerkelijk gebruik van maakt. Clubs en verenigingen kopen niet wat we doen! Clubs en verenigingen kopen waarom we het doen!

Licentie
Met een licentie van de 1.2.3.hockey! ben je helaas nog niet klaar. Het is een startpunt voor jou en je vereniging/club. Wij helpen je graag bij de implementatie.

Volg het stappenplan;
Stap 1: Plan een afspraak in voor de presentatie van 1.2.3.hockey!

Stap 1 – Jaarlijkse bijscholing

Als gebruiker van de 1.2.3.hockey! heb je recht op een jaarlijkse bijscholing. Een docent van 1.2.3.hockey! geeft via webinars voorlichting en komt ook naar je vereniging om de trainers en/of coaches de methodiek uit te leggen, tevens worden er interessante thema’s besproken op het gebied van het trainen en coachen van hockeyspelers.

Maak vandaag nog een afspraak voor deze voor een presentatie en clinic, vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Afspraak maken: